• Tehnika in randori

  500 judoistov iz več kot 20 držav
 • Ni boljšega kot skok v hladno vodo po napornem treningu :)

  Plaža je le 20 metrov od šotora

Poletni judo tabor Crikvenica

Letos bomo v Crikvenici, na Hrvaškem, organizirali že 9. judo tabor, na katerem pričakujemo udeležbo okoli 500 judoistov in judoistk iz več kot 20 držav.

Tabor je primeren za judoiste starejše od 12 let, ki bodo trenirali dvakrat dnevno v dveh skupinah. Prva skupina bo za mlajše judoiste, do 16. leta, kjer bo poudarek predvsem na učenju tehnike in na randoriju. Druga skupina bo za starejše od 16 let - kadete, mladince in člane, kjer bo poudarek predvsem na randoriju. Treninge bo vodil priznani trener Evgeny Lvov iz Rusije, ki je trenutno glavni trener Latvijske članske reprezentance.

Treningi bodo potekali pod velikim šotorom s 700 m2 blazin, ki se nahaja tik ob morju. Do urejene plaže je le 20 metrov in po napornem treningu ni boljšega kot hiter skok v hladno vodo.

Na dan počitka bomo za vse trenerje in spremljevalce organizirali izlet z ladijo in pogostitev na enem izmed okoliških otokov. Prav tako bo, kot že vsako leto do sedaj, organiziran tudi prijateljski "golden score turnir" in pa turnir v malem nogometu na blazinah.

Za prijavo prosimo izpolnite prijavnico in nam jo pošljite najkasneje do 30. julija 2018 na judokoroska@gmail.com.

Se vidimo v Crikvenici.

Program judo tabora

Treningi bodo razdeljeni v dve skupini po starosti. Prva skupina bo za kadete (U18) in starejše, druga skupina pa za otroke do mlajših kadetov (U16).

Prvi del priprav bo posvečen predvsem učenju in izboljšanju tehnike skozi randori. Tabor bo razdeljen v tri mikro cikle po 3 oz. 4 treninge. Treninge bo vodil trener latvijske reprezentance, Evgeny Lvov. Zadnja dva dneva bosta namenjena učenju formalnih tehnik juda skozi kate.

V času tabora bodo organizirani tudi razni prijateljski turnirčki, kot so "Golden score" turnir, nogometni turnir in zadnji dan tabora še kata turnir. Na dan počitka bo organiziran tudi izlet z ladijo za trenerje in spremljevalce.

Dnevni urnik:

07.00 - 08.15 Zajtrk
08.30 - 10.30 Trening - U18 in starejši
10.45 - 12.15 Trening - U16 in mlajši
12.00 - 14.00 Kosilo
16.00 - 17.30 Trening - U16 in mlajši
17.30 - 19.30 Trening - U18 in starejši
19.30 - 20.30 Večerja

Podrobni program priprav si lahko prenesete tukaj.

Namestitev

Udeleženci bodo nameščeni v enem izmed dveh uradnih hostelov ali v okoliških apartmajih. V prijavnici lahko označite željeno namestitev, ki pa vam je ne moremo garantirati, ker zaradi omejenih kapacitet počakamo do konca prijavnega roka in šele nato razporedimo ekipe, tako da maksimalno izkoristimo sobe in apartmaje. Kljub temu bomo, v kolikor bo mogoče, pri razporejanju upoštevali vaše želje.

Namestitvene kapacitete

 • Glavni hostel, kjer je nastanjeno največ ekip je od šotora, kjer potekajo treningi, oddaljen približno 1 km. Hostel leži tik ob plaži, je blizu trgovine in ima svojo restavracijo.

  Hostel Stoimena Hostel Stoimena Hostel Stoimena

 • Hostel Karlovac je najbližje šotoru, ima svojo restavracijo in nudi prenočišče za okoli 150 gostov.

  Hostel Karlovac Hostel Karlovac Hostel Karlovac

 • Za možnost bivanja v apartmajih ter cene, nas kontaktirajte najkasneje do 1. julija 2018.